KLASIČAN IZGLED S DVOSTRUKIM PREŠANJEM

$

GERMAN SIMETRIC limena krovna ploča ima tradicionalan izgled crijepa. Elegantan, jednostavan oblik s dvostrukim prešanjem odgovara suvremenim trendovima i naglašava izgled kuće.

$

Moderna limena ploča u obliku crijepa GERMAN SIMETRIC pogodna je za krovove novogradnje, ali i za sanaciju krovova starijih zgrada.

$

Pokrov je dostupan u širokom rasponu boja što pogoduje izgradnji modernih objekata, ali omogućuje i vraćanje prvobitnog izgleda starijih zgrada.

KVALITETA

$
GERMAN SIMETRIC je simetrična i modularna krovna ploča u obliku crijepa rezana po mjeri. Njezina su obilježja moderan izgled i jednostavna montaža.
$
Velika je prednost GERMAN SIMETRIC ploče i u visokoj kvaliteti sirovina.
$
BLACHOTRAPEZ za proizvodnju koristi čelik njemačke željezare Thyssenkrupp Steel Europe, svjetskog lidera industrije, kao i drugih poznatih proizvođača.
$
Izrađena od najboljih sirovina, limena ploča u obliku crijepa GERMAN SIMETRIC ima visoku otpornost na trljanje, prljavštinu i koroziju.

TEHNIČKI DETALJI

Ukupna širina:
~1200 mm
Pokrivna širina:
1144 mm
Debljina gotovog proizvoda (čelik):
0,5 mm
Duljina vala:
190,7 mm
Visina vala:
30/40 mm
Visina profila:
21 mm
Duljina modula:
350 mm
Minimalna duljina lima:
720 mm
Maksimalna duljina lima:
5970 mm

JEDNOSTAVNA MONTAŽA ZAHVALJUJUĆI PRECIZNOSTI

$

Ono po čemu se sigurno izdvaja novi proizvod tvrtke BLACHOTRAPEZ izuzetna je preciznost – modularnost i mala težina. GERMAN SIMETRIC pločom mogu se pokriti i vrlo složeni krovovi.

$

To pridonosi i ekonomičnosti pokrivanja – tijekom montaže koristi se optimalan broj krovnih ploča uz malu količinu otpada. Spoj najkvalitetnijih sirovina i točnih dimenzija jamči nepropusnost i dugogodišnju trajnost pokrova.

$

Ovisno o izboru zaštitnog premaza, proizvođač nudi čak 60 godina jamstva (premaz PLADUR ® Wrinkle Mat Plus).

BOJE

PREUZMITE

Zanima Vas više?